News

News

Projektbeszámoló: Vállalati üzleti folyamatokat támogató szoftver fejlesztése (BAR-1.1.1-22-2022-00020)

A Brexit miatt számos projektünk meghiúsult Nagy-Britanniában. A GAMMA IT operációs eszközünk értékesítése mellett a brit piacon várt logisztikai ERP rendszerünk fejlesztése is veszélybe került. Itt jött a segítségünkre az Európai Unió által felállított Brexit Adjustment Reserve alap. Az ebből kapott támogatásnak köszönhetően be tudtuk fejezni a termék fejlesztését.


Logisztikai ERP  eszközünk a bekerülő termékek teljes életútját végigkiséri. Ez azt jelenti, hogy az áru a beszerzéstől, a raktározáson át, a kiszállításig egyszerűen nyomon követhető és kezelhető. 


Természetesen emellett az üzleti folyamatok törvényileg is megfelelő nyilvántartására és támogatására is hangsúlyt fejeztünk. Az eszköz a termék életútjának adminisztratív feldolgozására is képes. A partneradatok nyilvántartásától kezdve a számlázáson át a könyvelés támogatásáig igyekeztünk a végfelhasználók üzletmenetét a lehető legteljesebb mértékben lefedni és megkönnyíteni. 

A szoftver felülete természetesen magyar és angol nyelven is elérhető, amely lehetővé teszi, hogy több piacon is értékesíthessük. A rendszer támogatja továbbá a pénznemek közötti váltást is.

Reméljük, hogy logisztikai ERP rendszerünk mind a magyar, mind a brit, és később a nemzetközi  piacon is sikert arat.